zaterdag 9 augustus 2008

Wat zei ik van te veel keuze ???

Wat zei ik daar een paar dagen geleden over te veel keuze? Ik zag daarnet dat er, het laatste weekend dat ik in België ben in oktober, van 10-12 oktober, een franse scrapbeurs doorgaat in Brussel. Magnolia uit Zweden zal er één van de exposanten zijn. De volledige lijst van exposanten staat nog niet op het internet, maar ik ben wel eens benieuwd welke bedrijven er zouden op af gaan.
En op 26 september gaat ook het Stoffenspektakel weer eens door in Gent. Daar ga ik natuurlijk ook eens een kijkje nemen, zeker ook omdat er dit jaar een aantal exposanten zouden staan die patchworkstofjes verkopen.
Je begint echt te merken dat het stilaan naar de herfst toegaat, met al die beurzen. Ik heb er echt al zin in, al die dingen geven veel nieuwe creatieve energie. Alhoewel, dat heb ik momenteel niet echt nodig, want ik barst van de ideeën !!
Ik zag dat 21 augustus ook de nieuwe catalogus van Panduro hier uitkomt in Zweden. Ik ben eens benieuwd wat die allemaal in petto zullen hebben ... Zouden er weer mooie nieuwe Tilda-zaken uitkomen? Vast wel !!
Oh, ik zie er helemaal naar uit om al die nieuwe dingen te zien, en ideetjes op te doen.
Maar eerst dit weekend nog een paar kaartjes maken en proberen beginnen aan een layout. De foto's beginnen een beetje op te raken en dan is het niet altijd zo leuk meer om iets te kiezen. Maar in september laat ik een mega-aantal foto's bijmaken zodat ik dan weer verder kan tot in de kerstvakantie. Als je hier buitenkijkt, ziet het er alvast uit als herfst, dus laat maar komen, al die beurzen ...

2 opmerkingen:

Bieke zei

Oh een beurs in Brussel met een stand van Magnolia van Zweden dat moet ik in het oog houden, daar wil ik wel naar toe voor mijn stempelcollectie uit te breiden.

Krisje zei

Hey Mich, welke beurs is dat in oktober? Spijtig genoeg zal mijn beurs tegen dan nog niet in orde zijn vrees ik... De verkoop van het huis zal vermoed ik pas in november rond zijn, maar wel leven op goede hoop ;-) Veel liefs, Krisje