vrijdag 8 augustus 2008

Nieuw mensje op de wereld

Zondag is er een nieuwe bewoner bijgekomen op aarde ... Een meisje van het forum kreeg een dochtertje dat luistert (alhoewel, dat doet ze zeker nog niet, zal iets te vroeg zijn ;-)) naar de mooie naam Ante. De voorbije 3 avonden ben ik dan ook bezig geweest aan een geboortekaartje, maar ja, dat kan ik dus helaas nog niet tonen. Het is vandaag op de post gegaan, dus ik denk dat het dinsdag of woensdag toch zou moeten aankomen.

Omdat ik het toch maar een beetje triestig vond dat ik het niet kon tonen, heb ik dan maar nog eens een foto genomen van de vooruitgang aan mijn pa zijn verjaardagskado. Ik vind zelf dat ik best goed vooruit ben gegaan. Ik ben dan ook helemaal in een naaibui, de laatste tijd. Normaalgezien ga ik meestal rond tien - half elf slapen, maar omdat het zo fijn naaien is aan deze doek heb ik de laatste 2 weken al vaak rond middernacht of zelfs nog later mijn bed gezien. Echt mijn gewoonte niet, maar ik kan gewoon die naald niet neerleggen als ik hieraan bezig ben ...

1 opmerking:

Wendy zei

Amai Mich jij bent al goed opgeschoten hoor, het is echt mooi aan het worden. Enne de laatste tijd zit ik ook in verschrikkelijke naaibui.

Groetjes,
Wendy en Bruno