woensdag 6 augustus 2008

En dan opeens is er te veel keuze !!!

Binnen een aantal weken komt mijn vader een weekje naar hier, het is ondertussen 2 jaar geleden dat hij nog eens in Zweden was. Mijn moeder komt enkele dagen daarvoor al af, en zal hier dan bijna een maand zijn.
Nu is er het laatste weekend dat mijn pa hier is, ook een quiltbeurs in een stadje hier een 100 km vandaan. Ik ben er vorig jaar ook geweest met mijn ma, en we zouden dit jaar toch ook graag teruggaan, daar we ons de vorige keer goed geamuseerd hebben, en er veel mooie dingen te zien waren. Daarom hebben we gezegd dat wij 2 gingen gaan, terwijl we mijn pa in dat stadje droppen en dan kan hij een paar uur gaan wandelen daar. Ja, meegaan zou hij toch niet zien zitten. Daarna trekken we verder, want niet zover daarvandaan ligt het grootste meer van Zweden en de natuur is daar prachtig. Dus met die vooruitzichten zal mijn pa wel een paar uurtjes willen gaan wandelen zonder ons.
Maar nu zag ik daarstraks dat het dat weekend ook scrapbookbeurs is in Göteborg !!!! Vorig jaar kon ik ook al niet gaan, omdat het juist was op de dag dat ik op verlof naar België vertrok. Ik kan het mijn pa toch niet aandoen van de ene dag naar de quiltbeurs te gaan en de volgende dag naar de scrapbeurs, als hij hier maar zo weinig komt he !!
Gelukkig kan ik mij troosten met het feit dat het een paar weken later de hobbybeurs in Mechelen is ... En uiteindelijk geef ik mijn centjes toch wel gewoon af in In2hobby, want daar vind ik uiteindelijk gewoonweg alles wat ik nodig heb, hoeveel beurzen is ook mag zien ;-)) Ja, soms is het niet echt leuk als er te veel keuze is !!

2 opmerkingen:

Chantal van de Kant zei

Je hebt gewoon een luxeprobleem Mich.

Groetjes
Chantal

Krisje zei

Da's een feit Mich, kom maar gewoon naar Mechelen ;-) Wanneer kom je? Misschien kunnen we elkaar treffen?