vrijdag 15 augustus 2008

Ajuinmarkt


Als ik naar het werk van anderen kijk, merk ik dat mijn voorkeur altijd uitgaat naar de grafische en reine, cleane layouts, en ik heb de indruk dat mijn stijl ook meer en meer die richting uitgaat.
Ik hou ook enorm van journaling, en vind dit eigenlijk ook wel het doel van scrapbooking, maar tot nu toe hebben jullie dat nog niet echt veel gezien van mij. Dit komt voornamelijk omdat ik tot nu toe alleen maar foto's van mij heb gescrapt waar ik nog heel jong was, en waar ik dus ook heel weinig "eigen herinneringen" bij hem. Deze foto is precies 20 jaar geleden genomen, en aangezien ik daar nog heel veel van weet, was het dan ook niet moeilijk om hier iets bij te schrijven.
Ik vond het een moeilijke foto om kleuren bij te kiezen omdat er echt wel veel kleuren in voorkwamen, maar niet echt altijd de tofste kleuren. Maar uiteindelijk ben ik nog tevreden van de kleuren die ik heb gekozen, en van het uiteindelijke resultaat.

3 opmerkingen:

scrapalicious zei

maar toch is hij geslaagd mich!!!
op naar de volgende!!!

Chantal van de Kant zei

Hij is heel erg mooi. Klopt gewoon helemaal, de opmaak, kleuren, alles.

Groetjes
Chantal

Krisje zei

Heel leuk mich! Deze heeft zo wat weg van Ali Edwards' stijl. Ik merk dat ik toch vaak terugval op haar vakkenindeling om LO's te maken als ik niet met schetsen werk. Wat staat er in de journaling?