woensdag 13 augustus 2008

Engels of niet ???

Al van in het begin dat ik deze blog aanmaakte, zat ik te twijfelen of ik hem alleen in het nederlands zou schrijven, of ook in het engels, om zo ook andere mensen dan Belgen, Nederlanders, Zuid-Afrikanen (nog geen gezien, by the way) en Surinamiërs te laten meegenieten.
Ik begin er meer en meer over te piekeren of ik het toch niet zou doen? Ik ben alleen een beetje bang dat het dan wel echt lange posts worden en niet echt meer overzichtelijk zal zijn. En wat met het visuele, dat ik ook belangrijk vind. Schrijf ik het engelse dan in een andere kleur dan het nederlands om er gemakkelijker aan uit te kunnen, of ... of ... of ... of ...
Ik ben er eerlijk gezegd nog altijd niet uit wat ik zou doen. En ... wat vinden jullie? Voordelen? Nadelen?

3 opmerkingen:

scrapalicious zei

je schrijft lekker lange berichtjes, mich. Zie je dat dan echt zitten om in het Engels te vertalen?? Zul je het dan nog leuk vinden en aangenaam of zul je dan al sneller geneigd zijn om maar te zwijgen???
ik kan je avonturen eigenlijk niet zo goed meer missen. ik ben nu eenmaal een nieuwsgierig mens.

Krisje zei

Ik maak de mijne ook enkel in het engels :S Maar zo te zien krijg jij wel heel wat internationale bezoekers, volgens die teller althans. Wat mij betreft mag ie in het nederlands blijven hoor ;-)

pruts zei

voor mij is het gelijk.
ik schrijf niet in het engels omdat ik niet goed engels kan. :-)