zaterdag 16 augustus 2008

Verjaardagskaartjes ¤¤¤¤ Birthday cards

Op het forum van In2hobby kan je je opgeven om een verjaardagskaartje te maken voor andere leden van het forum, en ik vond het wel leuk om daar ook aan deel te nemen. Het is best fijn om nu en dan een verjaardagskaartje voor iemand te maken, maar er is gewoon één ding dat ik haat, en dat is dat ik dan niet direct kan tonen wat ik gemaakt heb !!!
Dit weekend heb ik 2 verjaardagskaartjes gemaakt, en nu moet ik gewoon nog 1-2 weken wachten om iets te tonen. Grrrr, da's niet leuk !! Vandaar dan ook niets om aan jullie te tonen op mijn blog. Sorry hoor, het is niet mijn eigen schuld !
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
On the forum from In2hobby, you can join in to make a birthday card for other members of that forum, and I liked it to participate. It is quit nice to make a birthday card every now and then, but there is just one thing I hate, and that's the fact that I can't directly show what I have made !!!
This weekend I made 2 birthday cards, and now I have to wait 1-2 weeks before I can show something. Grrrrr, that's no fun !!! Therefor I cannot show you anything on my blog right now. My apologies but it's not my fault !!

4 opmerkingen:

scrapalicious zei

dié frustratie ken ik maar al te goed, mich... sommige zaken wil ik nog liever wat geheim houden voor op speciale gelegenheden en dan lijkt het soms alsof ik niks heb gedaan!!!
maar je maakt me wel hééééééél nieuwsgierig naar die kaartjes hoor..

pruts zei

hihi, hier liggen er ook drie klaar maar ik kan ze ook nog niet tonen.

pruts zei

hihi, hier liggen er ook drie klaar. :-)

Veerle zei

van mij mag je ze tonen hoor :-)