maandag 14 juli 2008

Water ... wanneer men het nodig heeft en wanneer niet ...

Gisterenavond stond ik onder de douche en opeens ... kwam er geen water meer !!!! Shit, help, potverdorie ... Gelukkig had ik net de shampoo uit mijn haar verwijderd, zodat ik dat alvast niet met spuitwater moest verder afspoelen.
Zoals altijd als er iets stuk is in mijn huis, en ik het niet kan repareren (ongeveer altijd dus) belde ik deze ochtend vriend en helper in nood Jerker op om te zien of hij me kon helpen.
Deze middag stond hij al bij mijn huis en terwijl ik nog lekker op mijn werk zat, probeerde hij alles te repareren. Blijkbaar was er lucht in de leidingen gekomen en pruttelde de pomp een beetje tegen, maar na het leeghalen van de waterketel en het weer laten vollopen was het euvel op een nogal gemakkelijke manier verholpen. Dank u Jerker, zoals altijd lost hij alles op.

Toen we nadien zaten te praten, viel opeens zijn frank dat ik een paar weken geleden ook had gevraagd om mijn hangmat op te hangen als het eens paste. En blijkbaar was dit het moment, want hij was niet meer te houden en zou die hangmat eventjes voor mij ophoog hangen. Omdat het toch redelijk wat gewicht moest kunnen houden, konden we het niet echt overal hangen waar we wilden, maar hij heeft toch buiten voor mijn lusthuis een haak kunnen bevestigen en zodoende kan ik bij mooi weer dus binnenkort gezellig hangen lezen (of slapen hmhmhmhm).

Nadat alles bevestigd was, moesten er natuurlijk foto's worden getrokken, zowel van mij als van Jerker in de hangmat. En aangezien de pergola niet in elkaar stuikte toen Jerker er ging inhangen, kan ik er nu ook zeker van zijn dat alles sterk is :-))
De volgende keer dat hij komt, gaan we ook nog een iets sterke constructie in het lusthuis maken, zodat ik ook binnen kan hangen als het iets slechter weer is.
Ik ben niet moeilijk hoor, maar ik heb graag water in mijn huis, en als het op mijn hangmat op aankomt, dan wil ik juist geen water !!! Het is ook nooit goed he :-))

2 opmerkingen:

scrapalicious zei

allemaal goed en wel, mich en ik zie je heel graag zitten in je hangmat met een breedsmoelkikkerglimlach maarre.... waarom krijgen we die fantastisch handige Jerker niet te zien?? ('k ben niet nieuwsgierig hoor!) en geef je Opperhoofd maar drie dikke klapzoenen van mij!!! waw, 93 en nog gevoel voor humor: 't zal aan het Zweedse water liggen zeker?
fijn om zo'n inspirerende baas te hebben he :)

pruts zei

die hangmat ziet er zooooooo leuk uit !!!!!!
ik wil ook wel eens die jerker zien.