donderdag 17 juli 2008

Scrapbook-boekje

In mijn handtas zit er altijd een notitieboekje om bepaalde ideetjes te noteren ivm scrapbooking, bijvoorbeeld als ik een leuke reclame zie in de stad of zo.

Nu was ik gisteren mijn hotmail eens grondig aan het uitkuisen en op één van de newsletters van een scrapsite, kon je 4 verschillende "scraplijstjes" downloaden. Toen ik dit eens bekeek, werd ik op slag verliefd op die snoezige layoutjes, en het idee ontsproot in mijn hoofd, om mijn onnozel, stom, wit notitieboekje te vervangen door deze scraplijstjes.


Er zijn er 4 verschillende ... Helaas lukte het me alleen om de tekening te copiëren, maar de tekst kreeg ik niet mee, daarom hiernaast even een uitleg over wat er normaalgezien opstaat. De eerste is een "Must-make-pages" waarop je verschillende layouts kunt noteren.
De tweede is een "page planner" waarbij je een schets kan tekenen, en ook titel, foto's en afmeting, benodigdheden en journaling kan noteren.De derde ís een "Shoppinglist", altijd bij de hand te hebben, wanneer een mens in de winkel van In2hobby staat.En de vierde is een "To-do-list" waarbij je per maand verschillende voorgedrukte items kan aanduiden, en er je eigen to-do's kan bijplaatsen.Vanavond ga ik de verschillende layoutjes in de goede grootte snijden, een voor- en achterpagina scrappen (gedistressed natuurlijk) en dan tot een boekje binden. Helaas heb ik nog geen Bind-it-all, maar ons inbindapparaat op het werk zal mij voorlopig ook wel eens willen helpen.

Als het boekje af is, laat ik het hier natuurlijk zien. En zouden er mensen zijn die graag de Adobe Reader file-tjes doorkrijgen, dan moeten jullie maar een gil geven, en dan mail ik ze jullie door !!

4 opmerkingen:

Krisje zei

ziet er leuk uit Mich! Ik heb daarvoor een Hello Kitty notebookje en eentje van de Hema in knal roze en groen met witte bollen :-)

scrapalicious zei

dat ziet er een fijn templaatje uit, mich!
je kunt het toch ook innaaien inplaats van inringen??? lijkt me steviger dan ringetjes die kapot kunnen gaan?
ik ben alvast benieuwd naar het resultaat!d

pruts zei

ziet er heel tof uit !!!!!!!!!!
ik heb eigenlijk niet zo een boekje

Wendy zei

Dat lijkt mij dus wel heel interessant hé.