donderdag 10 juli 2008

Scrap, scrap, scrap ! En nog eens scrap ...

Ik weet niet wat het is, maar de laatste dagen en weken, eet, adem en slaap ik scrapbooking !! Ik ben er gewoon door bezeten. Afgelopen 2 weken ben ik al verschillende keren te vroeg wakker geworden, en dan zit ik om 6u al te scrappen, vooraleer naar het werk te vertrekken. Op het werk zit ik na te denken wat ik ga scrappen, en als ik thuis kom, moet er natuurlijk direct gescrapt worden.
Ik denk dat het langzaamaan een echte verslaving begint te worden. Maar ik heb ook de indruk dat het steeds gemakkelijker begint te worden om mijn draai te vinden. Ik vind dat ik niet zo lang moet zoeken naar ideetjes zoals in het begin. En hier en daar begin ik ook al eens iets te durven, zelfs al mislukt het dan wel een beetje en wordt het niet echt helemaal mijn gedacht. Maar ik heb ook geleerd van er niet mee in te zitten en gewoon door te gaan. Op naar de volgende layout als het toch niet echt helemaal mijn gedacht was. Er zullen en nog zoveel komen, dus nog tijd genoeg om te oefenen.
Ik vraag me af of ik ooit iets zo graag gedaan heb als scrappen. En eigenlijk is het antwoord ja ... tussen mijn 15 en 30 jaar was ik helemaal bezeten van ijshockey, en er nooit iets geweest dat ik liever heb gedaan dan ijshockey spelen. Ik heb de indruk dat het scrappen nu in de plaats aan het komen is. Misschien past deze hobby nu wel iets beter bij mijn leeftijd :-))

4 opmerkingen:

pruts zei

hihi, ja mich, je bent verslaafd !!!!!

scrapalicious zei

ach wat, van scrapbooking gaat je cholesterol niet omhoog, noch je bloeddruk! je gebruikt elk deeltje van je hersenpan en dus ga je zo alzheimer te lijf. doordat je de hele tijd bezig bent met het scrappen, eet je minder (of ik dan toch) want datis toch alleen maar tijdverlies: gewicht dus ook onder controle =) je krijgt er hoogstens misschien wat peesontstekingen van, een stijve nek, maar ach... kersenpittenkussentjes moeten ook nog hun deel van het werk krijg he :)
geniet van je creatieve bui!!!

Wendy zei

Ik denk ook dat je verslaafd bent, hihi !!!
Je hebt een blog award gekregen, kijk maar eens op mijn blog !!

Groetjes,
Wendy en Bruno

Chantal van de Kant zei

ja, lap tis zover. ge zijt ook verslaafd. Maar ja, dat zijn we met zijn allen. Toch??

Groetjes
Chantal