dinsdag 15 juli 2008

Hiep hiep hoera !!Vandaag is de stichter van het bedrijf waarvoor ik werk jarig ... en hij wordt maar liefst 93 !!!
Naar jaarlijkse traditie worden wij (de weinigen die in deze vakantieperiode werken) getrakteerd op aardbeientaart.
Het is fijn om Jarl nog alle dagen in ons midden te hebben. Iedere dag zit hij de hele tijd bij ons op kantoor of maakt hij wandelingen in de fabriek. Hij weet nog alles wat er gebeurt hier op Kinnarps. En hij is zo fijn en inspirerend om mee te praten. Hij is hét voorbeeld van de optimist, zal nooit klagen, en heeft altijd een lief woordje voor iedereen die zijn pad kruist. Enkele weken geleden zat hij nog bij me aan tafel, toen een collega en ik zaten te scrappen. 2 uur aan een stuk zat hij gefascineerd naar ons te kijken !!
En hij is ook bijzonder grappig. Ooit vroeg een klant eens aan hem hoeveel mensen er hier op zijn fabriek werkten. Toen antwoordde hij heel droog : Ongeveer de helft !! :-))
Ik hoop hem nog heel wat jaren hier in ons midden te mogen hebben, want hij is een fijn mens. Hip hip hurra för Jarl, lång må han leva !!

4 opmerkingen:

Wendy zei

Hij ziet er wel een fijn mens uit en toch leuk dat hij tegen iedereen wel nog een praatje wil maken, en dit als stichter van een bedrijf. Er zouden er veel zo vriendelijk niet zijn hoor !!!!

Groetjes,
Wendy en Bruno

Krisje zei

Hey Mich! Leuke schrijfstijl heb je, ik heb jouw blog direct in mijn favorieten gezet (ben ook een bloglezer tijdens het werk, hihi)

zonde dat je niet heb kunnen genieten van al die lekkere hapjes bij de buren. Ik krijg al trek gewoon door het te lezen.

Ik wou dat wij hier ook zo'n toffe baas hadden :(

tot snel!

Elsje zei

Mich, dat ziet er wel een fijne mens uit, jammer dat mijn ex-baas niet zo was. Maar dat is verleden tijd, we zien alleen maar een zonnige toekomst tegemoet! Ik vind dat Zweeds ook wel een leuk taaltje!

groetjes,
Els

pruts zei

happy birthday to je baas !!!!