zondag 20 juli 2008

Verjaardagskaartje Valle

Zaterdag verjaart mijn beste vriendin Valle, ze wordt 34, en daarom heb ik dit weekend dit kaartje voor haar gemaakt.
Het is een drieluikje geworden, volledig gedistressed, want er is niets dat ik tegenwoordig liever zie dan bruine distress, en niets dat ik liever doe, dan met deze inktjes te spelen.

Dit is de voorkant dat met een strikje bij elkaar gehouden wordt.


Binnenin een foto van Valle en mij, die ondertussen al 18 jaar geleden genomen werd, toen we bezig waren aan ons eerste jaar ijshockey ... Het eerste van vele jaren die volgden. Deze foto van het begin van onze vriendschap is één van de mooiste foto's die ik in mijn collectie heb, en vertegenwoordigt voor mij een supervriendschap die volgend jaar al 20 jaar zal bestaan, en dat we gaan vieren met een reisje naar Corsica. Ik kijk er al naar uit !!

5 opmerkingen:

scrapalicious zei

zo'n mooi kaartje, mich en een vriendschap die zolang kan duren... dat moet echt wel pure en echte vriendschap zijn.
dit is het tweede mooiste kaartje dat ik je ooit heb weten maken (het mooiste vind ik nog altijd MIJN kaartje dat ik van je kreeg :) )en je hebt het distressen al aardig onder de knie!!

Annelies zei

Heel erg mooi kaartje, Mich! Bedankt voor je bezoekje op m'n blog! Groetjes, Annelies

Wendy zei

Zo een mooi kaartje en toch wel een mooie vriendschap hoor. Leuke foto ook trouwens, dit gaat haar zeker en vast veel plezier doen.

Groetjes,
Wendy en Bruno

Krisje zei

Echt geslaagd. Echte vrienschap moet je koesteren, your card will just do the trick ;-)

scrappyToo ~Veerle zei

Hmmm een heel mooi kaartje! Ik ben er van overtuigd dat ze dat wel zal weten appreciëren. Leuk he om zo een lange vriendschap te hebben. Heb er zelf ook eentje die al 21 jaar duurt ...