zaterdag 4 oktober 2008

JUF


Deze namiddag heb ik alweer een ganse middag gespeeld met mijn lijm en papiertjes !!
Dit is een layout over mijn eerste vriendje dat toen ook zijn eerste autootje had gekocht van zijn zuurverdiende centjes. En fier dat hij op dat autootje was !! Tijdens het jaar zaten we altijd op de ijspiste en dronken daarna nog wat in de cafetaria, maar tegen het einde van het seizoen in mei, zaten we meestal nog wat buiten op de parking na te genieten van de schaatsbeurt. En met een "nieuwe" tweedehandse auto, was dat natuurlijk dubbel en dik plezier. De nummerplaat van de auto was JUF-929, en daarom kreeg de auto al gauw de troetelnaam Juf.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
This afternoon I played again with glue and paper !!
This is a layout about my first boyfriend who also just had bought his first little car, with his own money. And he was so proud about this car !! During the year, we were always at the ice skating rink, and drank something afterwards in the cafetaria, but at the end of the season in May, we were more often at the parking space after we had been skating to enjoy the good weather. And of course, it was even more fun with his "new" secondhand car. The registration plate of the car was JUF-929, and so the car got his petname really fast.

4 opmerkingen:

Wendy zei

Die is heel leuk hoor en toch een leuke herinnering hé !!!! Leuk dat je je toch geamuseerd hebt met het scrappen deze middag.

Anja zei

Hihi, het lijken wel foto's vnauit de film "Grease"....

Mooie lo!

Linda zei

Prachtige LO!!! Mooi van kleur!

nicnacske zei

Hehe... inderdaad echt Grease. Ik zie jullie daar al dansen in jullie petticoat.