dinsdag 10 maart 2009

Huishoudboekje augustus 2009 ¤¤¤¤ Housekeeping book August 2009Gisteren- en deze avond heb ik mij bezig gehouden met het grondig opruimen van mijn scraphoekje en mijn scrapkast, want ik vond precies niets meer terug en ik duwde alles maar gewoon boven op elkaar.

En wat is het zalig nu dat alles terug een plaatsje heeft gekregen en ik een zee van plaats heb om te scrappen. Het is precies of het in mijn hoofd ook opgekuist is als het proper ligt in mijn kasten. Een fijn gevoel.Gisteren heb ik ook nog eens verder gewerkt aan het huishoudboekje en dit is de pagina voor augustus. Nog 16 pagina's te gaan ... ik ben van plan om een boekje voor 2 jaar te maken ... dat zou ik nog moeten afkrijgen tegen pasen !

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Yesterday evening and this evening, I have been busy cleaning out my scrapbooking corner and my scrapbooking cabinet, because I couldn't find anything back anymore and I just pushed all on top of each other.

And it's a great feeling that everything has a place now again and that I have much room again to do some scrapbooking. It really feels like my head is also "clean" now that my cupboards are clean. A great feeling.

Yesterday I have been working further at my housekeeping book and this is the page for August. 16 more pages to go ... My plan is to make a book for the next 2 years ... that's what I would be able to finish by Easter !

6 opmerkingen:

Isasza zei

Hello Vriendin,
Heb zojuist op uw mooie blog gekeken.
Houd ik van met handwerk.
Met mijn beste groetjes uit het Zuiden van Frankrijk.

Anoniem zei

hahaha ik was net aan het denken, dat gaat toch goed vooruit, augustus al nog 4 maanden en dan is het af! hahaha En toen las ik een boekje voor 2 jaar....

Katleen

Wendy zei

Amai, het gaat vooruit met het huishoudboekje, het ziet er allemaal heel mooi uit. en het belangrijkste is, het is handmade!

Cindy F. zei

Cute page!! Good job Mich!

Wendy zei

Hey Mich,

Ik heb nog een award voor je. Ga maar eens kijken op mijn blogje.

Groetjes,
Wendy

neverenoughrubberstamps zei

Wonderful Job!

Very Creative!

Cheers,

Dorothy