vrijdag 12 februari 2010

4e leerjaar A ¤¤¤¤ 4th grade A

Joehoe, en het is alweer weekend, weer een week die vliegensvlug is voorbijgevlogen, ondanks het feit dat ik de ganse week toch wel in Zweden was, zij het wel op verschillende plaatsen. Ik heb me voorgenomen om er deze avond eens een luie avond van te maken, maar er morgen en overmorgen eens lekker in te vliegen, zodat ik zondagavond fier op mijzelf kan zijn dat ik ook wel degelijk iets gedaan heb ;-))
Hieronder een dubbele layout die ik tijdens de kerstvakantie maakte. Een layout van mijn klasje toen ik 9 jaar was, langvervlogen tijd alweer.
Geniet allemaal van een prettig weekend !

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Jippi, it's weekend already again. Another week that passed by really fast, although I was in Sweden the whole week, but on different places. I decided to make this Friday evening, a lazy Friday, but tomorrow and on Sunday I will really fly into it, so I can be proud about myself on Sunday night for really having done something usefull during the weekend ;-))
On the picture a double layout that I made during X-mas period. A layout of my class when I was at the age of 9, already long gone times ...
I hope you will all enjoy a really great weekend !

3 opmerkingen:

knutsel Rein zei

Mooie LO, die pennen zijn super, is dat een stempel?
wat waren het vroeger toch grote klassen, in't 4de leerjaar waren we met 32.

Marijke zei

Prachtig toch, die oude foto's.
Die van mij hadden zo'n rare kleur gekregen en ik kreeg het niet opgelost met photoshop en dus heb ik ze maar zwart-wit gemaakt. Ik moet ze wel nog afdrukken binnenkort en dan ga ik ze ook scrappen. Die lettertjes bovenaan heb ik ook. Ik gebruikte ze ook al voor een klasfoto in mijn zus haar album!
Ik vind helaas maar 2 klasfoto's van mezelf terug in het album van mijn ouders.

Erna zei

Hoi Mich hoop dat je een heerlijk weekend hebt gehad en veel hebt kunnen handwerken.Leuk die oude schoolfoto s
Liefs
Erna