dinsdag 2 juni 2009

Plechtige kommunie ¤¤¤¤ Holly confirmation


Dit is een layout die ik maakte aan de hand van een schets. Het was de eerste keer dat ik met een schets werkte, maar vond het eigenlijk wel leuk, alhoewel ik serieus binnen de lijntjes ben gebleven en de schets heel letterlijk heb opgevolgd. De volgende keer zal ik eens creatiever proberen zijn met een schets.
De foto is van mijn buurtje en jeugdvriendinnetje die haar plechtige kommunie deed. 3 jaar later was het mijn toer en had mijn mama haar kleed een beetje "verbouwd" zodat het ook mij paste. De kaarsjes komen van het bedankingskaartje waarop deze foto was gekleefd ...
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
This is a layout that I made with the help of a sketch. It was the first time I used a sketch and actually quit liked it, although I stayed very much between the lines and followed the sketch very much. Next time I will try to be more creative with a sketch.
The picture is from my neighbour- and youth friend who was doing her Holly Confirmation. 3 years later is was my turn and my mother changed her dress so that it than also fitted me. The candles come from the "thank-you"-card where this picture was glued on ...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk!

Katleen

Wendy zei

Het is een mooie uitwerking geworden van de sketch en leuke foto ook. Dat brengt toch mooie herinneringen mee hé die oude foto's.

Anoniem zei

Leuk zo met die oude foto's. tof dat je zelfs het bedankingskaartje verwerkte op je pagina.

Anoniem zei

Mooi, en wat een herrineringen. Ik zal toch ook eens een Lo maken van mijn plechtige kommunie, en dat is lang lang geleden.
Lucienne

Anne's Cards zei

Héél mooi verwerkt!

Cindy F. zei

Very pretty Mich!