zaterdag 30 mei 2009

Nog een verjaardagskaartje ¤¤¤¤ Another birthday card


En nog een verjaardagskaartje ... vandaag verjaart Wendy, dus een kaartje voor haar kon niet ontbreken. Het was heel leuk om eens een Sarah Kaytje in te kleuren, omdat ze zo lekker gedetailleerd zijn.
Ik had onlangs voor het eerst "Glossy Accents" gekocht en moest dat natuurlijk uitproberen op de bloemetjes. Heel leuk vind ik dat, ik zou het nu eigenlijk op alles smeren ;-))
Happy birthday Wendy, geniet er vandaag maar lekker van !!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
And another birthday card ... Today Wendy celebrates her birthday so I made a card for her. It was very nice to colour a little Sarah Kay, because it's very detailed.
Some time ago I bought "Glossy Accents" for the first time and of course, I had to test it on the little flowers. I liked it very much and now I would put it on everything ;-))
Happy birthday Wendy, enjoy your day today !!

7 opmerkingen:

Wendy zei

Bedankt Mich voor dit hele mooie kaartje hoor!! Ik ben er echt blij mee en het deed me heel veel plezier. Het staat voor het moment te blinken op onze kast ;)

Moppeke zei

Hey Mich,

Wat een lief kaartje. Heel mooi gedaan hoor en ik heb gelezen dat Wendy er ook heel blij mee was.

Liefs
Rita
x

Anne's Cards zei

Da's een hele leuke kaart,Sarah K.stempel staat ook nog op m'n verlanglijst,ze zijn schattig hé!

rt zei

Wat een mooi kaartje!

Peggy zei

Hoi Mich, ik wilde je even bedanken voor je berichtje op mijn blog voor mijn dochter, ze was er reuzeblij mee!!!! Er stond al op de site dat ik mijn adres mocht mailen zodat ze iets voor haar konden opsturen! Tof hé, hoewel ik denk dat ze dat niet lang gaan volhouden, de verzendingskosten zijn enorm. Ik vind het wel reuze dat ze onze kleintjes zo verwennen.
Hihi, ik zou die Glossy Accents ook overal opsmeren, wat een geweldig effect geeft dat hé!
Groetjes xxx Peggy

Peet zei

Wat prachtig, Mich!!!

Cindy F. zei

Love this page and the stamp!!