maandag 2 februari 2009

Scrapbookagenda ¤¤¤¤ Scrapbooking agenda

Herinneren jullie je nog dat ik vorige zomer een "scrapbookboekje" heb gemaakt? Indien niet, ga even een kijkje nemen naar mijn post van 30 juli 2008, daar kan je er alles over lezen.Er moest rond dat boekje nog altijd een kaft komen, en na een half jaar is het dan ook uiteindelijk gelukt !!!
Ik had eerst het idee om een kaft te scrappen, maar toen zag ik dit ideetje in de "Anna", en ben ik vilt gaan halen.
Het was de eerste keer dat ik vilt naaide, en het zal zeker niet te laatste keer zijn. Het is echt een zalig materiaal om mee te werken, en ik vind het ook een erg mooi materiaal dat in zoveel verschillende kleurtjes verkrijgbaar is en zo veelzijdig is.
Mijn ma heeft me geholpen om de 2 kleuren aan elkaar te naaien, want ik ben niet zo een held met de naaimachine, en daarna heb ik alle versiering en stiksels aangebracht.


Ondertussen heb ik al een vraag gekregen van mijn moeder en mijn vriendin om ook zoiets voor hen te maken. Ik weet weer wat doen ;-))¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Do you remember that I made a "scrapbookingbook" last summer? If not, have a look at my post of 30st of July 2008, there you can read all about it.
This little book still needed to receive a cover, and after half a year, it finally did !!!
My first idea was to scrapbook a cover, but then I saw this idea in the "Anna" so I went to get some felt.
It was the first time I was sewing felt, and it will certainly not be the last time. It's really a great material to work with, and I also find it a really beautiful material that is available in so many different colours, and it's very versatile.
My mother helped me to sew the 2 colours together, because I'm not such a hero when a sewing machine is involved and after this I have made the decorations and stitching.
Meanwhile my mother and friend asked me if I could make something similar for them also. I know what to do again ;-))

5 opmerkingen:

Anne's Cards zei

Leuk ideetje,en de kleuren passen erg mooi samen!

JB zei

Heel mooi geworden !!!

Groetjes Jenny

Wendy zei

Ik ben blij dat ik hem in het echt gezien heb en ik vind hem heel mooi! Zou er ook eens dringend moeten aan beginnen.

angelica zei

leuk idee
en heel mooi gedaan


liefs van Angelica

scrappyToo ~Veerle zei

Die is idd heel leuk geworden. En ik moet toegeven dat ik er niet van schrik dat je ook voor het vilt valt...of om het in jou woorden te zeggen wild van vilt