zondag 30 mei 2010

Verhuiskaartje ¤¤¤¤ Moving card

Wat schreef ik in mijn vorige post? Dat de tijd vliegt? Wel, dat is niet alleen tijdens de week maar zeker ook tijdens het weekend. Ik ben nog maar goed en wel begonnen aan het weekend, en het loopt alweer op zijn einde ... Wat gaat dat toch allemaal snel !!!

Maar ik heb een leuke week voor de boeg. Een dagje kantoor, 2 daagjes met klanten van Zwitserland op stap, dan even rap op en neer naar London, en vrijdag weer een dagje van thuis werken. Voor ik het weet, is het weer weekend !!

Een maand of 2 geleden verhuisde mijn nichtje en daar hoorde natuurlijk een verhuiskaartje bij ...




¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

What did I write in my previous post? That time flies? Well, that's not just during the week but also during the weekend. I'm have just well and truly started the weekend, and it runs again at its end ... Oh, how everything goes so fast!
But I have a wonderful week ahead. A day at the office, two days out with clients from Switzerland, then just fast up and down to London, and Friday, a day of work at home. Before I know it, it will be weekend again!
A month or two ago, my niece moved and therefor I had to make a moving card of course ...

3 opmerkingen:

Erna zei

Hoi Mich, een hele fijne en snelle week toegewenst.Voor mij staat er ook een leuke week voor de boeg,veel afwisseling en vrijdag een vrije dag.
Liefs
Erna
P.s. ook dit kaartje is weer super

Miriam zei

Leuk kaartje zeg! En wat een vol leven heb jij toch, bij mij vliegen de dagen ook om, maar ik geloof dat ik het wel wat rustiger heb.

Groetjes
Miriam

Anne's Cards zei

De tijd vliegt inderdaad..dus genieten is de boodschap!
Prachtig kaartje!